Wrong turn 3 (2009)

 

Titel: Wrong turn 3

Genre: Skräck/rysare

 

Fängelsevakten Nate Wilson har sagt upp sig för att han vill  förverkliga sin dröm om att bli advokat, men innan han får sluta blir han tilldelad ett sista uppdrag. Nate och hans kollega ska transportera ett gäng extremt farliga fångar till ett annat fängelse och för att komma dit måste de köra en lång sträcka genom ett stort och öde skogslandskap. Ett lätt sista uppdrag tänker de och ger sig iväg, men självklart går inte allt som planerat. En bit in i skogen så dyker en bil upp bakom dem och till deras förvåning försöker bilföraren att preja dem av vägen vilket han lyckas med och de kraschar ned för ett stup. Det visar sig att den galna bilföraren de stötte på är en som de säger i filmen “Inavlad kannibal bondläpp” som livnär sig på att fånga in och äta folk som paserar förbi. Så nu måste Nate och fångarna fly ut ur skogen innan de blirr föda åt den “inavlade kannibal bondläppen”

 

Ja det är själva huvudhandlingen i Wrong Turn 3, och vad ska man säga om filmen?

 

Vi på Rullabandet måste nog tyvärr säga att det här är bland de sämsta om inte den sämsta filmen vi har sett. 1 minut in i den “spännande” öppnings scenen så har man vikt sig av skratt åtminstone två gånger för att det är så dåligt.

Skådespelet är uruselt och det känns som att regissören gått in på det lokaka gatuköket och frågat om några vill vara med  i en film då i stort sätt ingen är trovärdig som de hemska mördare de bland annat spelar. Skådespelet är dock inte det viktigaste i en film som denna så man försöker att överse det dåliga skådespelet och hoppas på att man ska få se några läskiga och skrämmande scener men tyvärr får man inte det heller. Effekterna i filmen är så dåliga att man troligtvis skulle kunna gräva fram en film från sent 70 – tal och hitta någon som är snyggare gjord. Filmens “Monster” är inte heller särskilt skrämmande utan det ser mer ut som om han hyrt sin dräkt på buttricks kostymuthyrning vilket gör att man inte blir särskilt skrämd.

 

Man sitter hela tiden och funderar på vad regissören egentligen tänkte under många av scenerna då många av dem är så otroliligt dåliga att det blir komiskt. Ett exempel är när “monstret” kommer och ska prejja dem av vägen. De har en stor pansar buss som man transporterar fångar i och han har en liten rostig bil och trotts de har det inte en chans utan flyger av vägen. Filmen är full av sådana saker.

 

Som ni kanske förstår av texten ovan så tyckte inte RullaBandet att filmen var särskilt bra. Trotts det så tycker jag nästan att man ska se filmen då den är så extremt dålig att man stundtals skrattar mer än man gör i de flesta komedier för att det hela är så dåligt.

 

Betyg: 1/10


Här nere har ni trailer, lått den inte lura er att filmen är bra bara för att den ser någorlunda okej ut.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0