Sverigedemokraterna

Att rösta är en rätt varje människa här i Sverige har. Att somliga röstar blankt för dem har beslutångest är OK. Men att folk som inte vet ett skit om politik förutom att han/du/ni tycker ni har ett hat mot i detta fall muslimer och SD då verkar ha den perfekta lösningen för dig? Varför inte bara tänka om istället för att slänga en dyrbar röst åt något vi har arbetat EMOT sen andra världskriget? DIN röst är viktig och jag skiter fullständigt i om ni inte röstar på samma parti som jag, att vi tycker lika överhuvudtaget. Det är självklart din och min egna åsikt. De övriga partierna sprider en riktig, egen politik som är vettig att debattera om. Sverigedemokraterna däremot är ett par nynazister som tror sig komma in i Riksdagen genom att manipulera oss människor precis som Hitler gjorde på sin tid. Det funkade då men det funkar inte längre. Vi har noll tolerans mot rasism och har kämpat för att det ska förbli så.

Ni som fullkomligt tror på vad Jimmie "stjärnskottet" Åkesson har för argument när han diskuterar sitt "kära" ämne dvs invandringen till Sverige. Tror ni helt ärligt att "De män som våldtar mest kvinnor är muslimer, vi har inte kapacitet för att ta in fler invandrare pga för höga kostnader på bidrag/skola, eller den här då; "Vi är oroliga och rädda för att vi inte ska kunna hjälpa de nyimegrerade på fötter och det är därför vi vill dra ner på invandringen till nästan ingen alls."

Jag blir mest chockad över att det inte finns straff för denna typ av politik överhuvudtaget som nästan enbart riktar sig på att gå tillbaka i tiden, till Hitlers era. För politik handlar väl endå om att göra en bättre lösning för så många som möjligt oavsett ställning i livet och hudfärg? Att inte tänka bakåt på det människor gjort fel utan framåt för att förbättra. Om man tänker efter en sekund eller två så hur är det egentligen med invandring till ett land som Sverige? Vad är fördelarna, nackdelarna? Vi har fått in pizza, kebab, kina, thai, indisk mat kultur och det älskar vi? Kan vi påstå att invandrare tar våra jobb? Nej, men de startar upp eget i form av kiosker, caféer, matställen som endast bara kan gynna välfärden i Sverige och inte tvärtom. De gör helt enkelt det jobb vi inte helst vill göra? Och de få som lyckas ta sig förbi ras problematiken vid en högre anställning, grattis för ni har det inte lätt. Det börjar bli bättre inställning mot en likartad meriterad invandrare mot svensk med samma meriter när det gäller högre uppsatta tjänster men det borde vara 0 skillnad.

Att färsking röstarna är unga är det inget tvivel om. Jag har själv varit där. Men som nykomling blir det lätt att man går på morsan och farsans "gamla hederliga parti" eller så fångas man med i en nykomling som SD eller varför inte PP som också är väldigt aktuellt bland ungdomar som inte använder mer än ena halvan av hjärnan?
Att rösta på SD för att just en invandrare snodde din godispåse, eller på PP för att kunna fira laglig nedladdning av film, serier, musik via torrent? Förbise alla andra viktiga frågor hos ett parti och välja genom förakt för en dag?
Det skulle finnas mycket bättre och mer avancerade testa dig själv; "vilket parti är du" enkäter ute på internet för att hjälpa ungdomar påvägen. Det skulle även finnas påtryckningar i form av reklam för valet som syftar på att
(du bland många andra ungdomar har en chans att lägga en dyrbar röst på en politik som verkligen passar dig, gå nu in här och läs om skillnaderna på partierna.)

Slutligen vill jag bara länka några stycken filmsnuttar om Sverigedemokraterna i en debatt för att förlöjliga dom lite till! Hej.

”sverigedemokraterna"

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0